Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul a înmânat polițistului toate documentele solicitate, mai puțin permisul de conducere despre care a menționat că este reținut.
  • Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat

Azi noapte, în jurul orei 03:45, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Berevoiești din orașul Vălenii de Munte, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Izvoarele.

La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul a înmânat polițistului toate documentele solicitate, mai puțin permisul de conducere despre care a menționat că este reținut.

Citește și:  Factură de 3.400 de lei, la energie electrică, pentru un apartament cu două camere. Sfatul unui avocat celebru

Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Având în vedere aspectele constatate, în urma probatoriul administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Back To Top