Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apostolache
Categorie: Actual
  • Consilierul Județean Mihai Apostolache consider că există riscul ca ploieștenii să nu aibă căldură în apartamente.
  • Într-un mesaj public adresat primarului Ploieștiului și președintelui Consiliului Județean, Apostolache arată care sunt pașii care trebuie parcurși pentru a diminua acest risc.

„ În atenția Primarului Municipiului Ploiești și Președintelui Consiliului Județean Prahova

Domnilor, lipsa dialogului dintre dumneavoastră a condus la oprirea furnizării apei calde în Ploiești și există riscul ca ploieștenii să nu aibă nici căldură în apartamente, scoli, grădinițe, creșe, spitale. Petru a nu se ajunge în ultima ipoteză enunțată, apreciez că trebuie să aveți în vedere următoarele:

Din data de 27 septembrie, societatea care gestionează serviciul de alimentare cu agent termic al municipiului Ploiești nu mai poate opera și este nevoie de un nou operator. Indiferent dacă CET Brazi este în proprietatea județului Prahova sau a municipiului Ploiești și indiferent dacă instalațiile destinate producerii agentului termic se repară în intervalul prognozat sau se optează pentru închirierea unor cazane mobile pentru apă fierbinte trebuie să existe o societate autorizată care să gestioneze serviciul public de alimentare cu agent termic în sistem centralizat pentru municipiul Ploiești.

Pentru a putea fi desemnat un nou operator, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova, constituită la inițiativa primarului municipiului Ploiești și a președintelui Consiliului Județean Prahova de către Județul Prahova și Municipiul Ploiești, trebuie să elaboreze documentația pentru atribuire directă a acestui serviciu public și, totodată, să pregătească documentația pentru organizarea licitației. Această documentație se depune la Consiliul Local și Consiliul Județean, organisme deliberative, care, la inițiativa primarului Municipiului Ploiești și a președintelui Consiliului Județean Prahova, o dezbat și o aprobă.

După intrarea în vigoare a hotărârilor consiliului local și județean, ADI Termo Prahova demarează procedura de atribuire directă a serviciului public către un operator autorizat și apoi procedura pentru licitație. În cadrul ADI Termo Prahova trebuie angajați, de urgență, specialiști în domeniu pentru a nu se mai repeta situația anterioară. Totodată, trebuie făcută rezervarea gazelor pentru sezonul rece.

Cu privire la intenția unor reprezentanți ai județului de desființare a ADI Termo Prahova, fac precizarea că o astfel de variantă nu ajută la rezolvarea crizei din Municipiul Ploiești pentru că procedura de desființare este de lungă durată. Această structură asociativă nu se desființează imediat după ce autoritățile deliberative ale celor doi asociați (Ploiești și Prahova) adoptă hotărâri de desființare. Desființarea acestei entități asociative se face de instanța de judecată. De asemenea, nu trebuie uitat faptul că această structură a derulat un contract administrativ”, a transmis Mihai Apostolache.

Citește și Mihai Apostolache, consilier județean: „Actuala criză din Ploiești este generată de lipsa dialogului instituțional”

Back To Top