Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pumn_1În ziua de 28.04.2012, Dispeceratul Politiei Municipiului Ploieşti a fost sesizat prin S.N.U.A.U. “112” despre faptul ca pe strada Anton Pann din Ploieşti are loc un scandal.

În baza sesizării, patrula de sigurantţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-a deplasat la faţa locului, unde a găsit un grup de 5 tineri, toţi în stare avansată de ebrietate, care au afirmat verbal ca au avut o altercaţie cu alt grup de tineri, care, între timp, plecaseră de la fata locului.

Cei 5 tineri au fost identificaţi, stabilindu-se faptul că se numesc: C. Emanuel, de 22 ani, J. Laura, de 20 ani, B. Sorin, de 22 ani, V. Aurelian, de 22 ani şi R. George, de 24 ani, toţi din Ploiesti, ultimul prezentand urme vizibile de lovire in zona fetei.

La faţa locului s-a deplasat si un echipaj din cadrul Ambulanţei, care i-a transportat pe trei dintre tineri la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că în noaptea de 27/28.04.2012, C. Emanuel, J. Laura, B. Sorin si V. Aurelian, dupa ce au consumat bauturi alcoolice într-un bar din Ploieşti, au parasit incinta localului şi, în timp ce se aflau pe stradă, în urma unor discuţii în contradictoriu cu alt grup de  tineri, s-au încăierat, lovindu-se reciproc.

Tot din cercetari, a reieşit faptul ca R. George nu facea parte din niciunul dintre cele doua grupuri de tineri care s-au incaierat, acesta intervenind pentru a aplana conflictul, însă a fost îmbrâncit în timpul încăierării şi lovindu-se de un gard.

Niciunul dintre tinerii implicati nu a depus plângere prealabilă pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Totodată, lucrătorii de poliţie au găsit în rucsacul unuia dintre tineri cinci  scrumiere, despre care acesta a afirmat ca le-a sustras din incinta barului.

Toti tinerii implicaţi în încaierare au fost sancţionaţi pentru provocare şi participare la scandal, iar cei doi administratori ai societăţii comerciale au fost sanctionaţi pentru că au servit cu bauturi alcoolice clienţii aflaţi în vădită stare de ebrietate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încaierare, iar lui C. Emanuel i-a fost întocmit dosar penal şi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Back To Top