Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

geam_spartÎn ziua de 1.05.2012, poliţiştii din Băicoi au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. “112” cu privire la faptul că M. Alexandru a provocat scandal în incinta unei case de pariuri din oraşul Băicoi, unde a spart un geam termopan.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că principalul suspect este M. Alexandru din oraşul Băicoi. Acesta a intrat în incinta societăţii comerciale şi, fără motiv, a spart cu un scaun geamul casieriei, după care a părăsit incinta.

După distrugerea geamului respectiv, bărbatul a suferit leziuni la nivelul antebraţului drept, fapt pentru care a fost transportat cu un echipaj al ambulanţei la Spitalul Judeţean Ploieşti în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, totodată M. Alexandru fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Back To Top