Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

funeralii elisabeta a II-a
Categorie: Actual
  • Majestatea Sa Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Consort au luat parte, luni, la Funeraliile de Stat ale Reginei Elisabeta a II-a, la Abația Westminster, iar apoi la întâlnirea de familie organizată la Castelul Windsor.

Custodele Coroanei și Principele Radu au luat parte la Funeraliile de Stat ale Reginei Elisabeta a II-a având în vedere legăturile dintre familiile regale ale României și Marii Britanii. Regina Marii Britanii, care s-a stins din viață pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, era verișoară de gradul al treilea cu Regele Mihai. În 1948, la nunta acesteia cu ducele Philip Mountbatten, Mihai I a întâlnit-o  pentru prima oară pe Principesa Ana de Bourbon, viitoarea Regină Ana a României.

După funeraliile de stat, la invitația Regelui Charles al III-lea, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au luat parte la o întâlnire de familie care a avut loc la Castelul Windsor, potrivit unei informări transmise de Familia Regală a României.

Apoi, la ora 16.00, cuplul regal a luat parte la ceremonia religioasă de la Capela St. George.

VEZI ȘI: Principesa Margareta participă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Foto: Familia Regală a României

Back To Top