Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Cotroceni
Categorie: Actual
  • Administrația Prezidențială a anunțat măsurile care vor fi luate pentru eficientizarea consumului de energie în sezonul rece 2022-2023.
  • „Temperatura ambientală în spațiile de lucru va fi redusă, iar cea a apei calde menajere va fi setată la 45°C”.

„Centralele termice funcționează în regim automat după programe stabilite pentru intervale orare diferite (program de lucru, noapte, zile nelucrătoare), iar temperatura mediului ambiant din spațiile clădirilor Complexului «Palat Cotroceni» este reglată în funcție de destinație (depozite, birouri, saloane etc.). Toate radiatoarele instalațiilor de căldură sunt dotate cu robineți termostatați, care asigură reglajele locale sau punctuale, după caz”, a menționat Administrația Prezidențială pentru PRESShub. Președinția a menționat că, pentru sezonul rece 2022/2023, conform planului de eficientizare a consumului de energie, temperatura ambientală în spațiile de lucru va fi redusă, iar cea a apei calde menajere va fi setată la 45°C (scăderea temperaturii sub această valoare nu este oportună, deoarece apar condiții pentru dezvoltarea bacteriei legionella), astfel încât vor fi puse în aplicare recomandările instituțiilor Uniunii Europene.

„Reducere a consumului de 18 – 20%”

„Iluminatul interior și exterior din Complexul «Palat Cotroceni» este asigurat cu surse de iluminat economice, fabricate cu tehnologie LED. Climatizarea spațiilor de lucru este limitată, utilizarea aparatelor de aer condiționat pentru încălzirea spațiilor fiind restricționată. În spațiile mici cu încălzire electrică, radiatoarelor electrice au fost înlocuite cu centrală termică electrică sau cu panouri radiante electrice. Iluminatul interior pe timpul nopții este la nivel de «veghe» și zonele comune din unele spații administrative au fost dotate cu senzori de mișcare. Iluminatul exterior este în totalitate cu surse LED, iar intervalul zilnic de funcționare este adaptat astfel încât să se realizeze o reducere a consumului de 18 – 20% pe această instalație”, a menționat Administrația Prezidențială.

Citește și Prețul pentru lemn de foc, plafonat la 500 de lei/mc

Back To Top