Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Tânărul a fost depistat pe raza comunei Românești cu viteza de 97 km/h. 
  • În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul nu a putut prezenta niciun document, sens în care au fost interogate bazele de date, rezultând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Luni seara, în jurul orei 20:00, în timp ce acționau cu aparatul radar pe Drumul Național 1, în comuna Românești, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, aparatul radar a înregistrat un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteza de 97 km/h (+47 km/h peste limita legală admisă).

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Bărcănești.

În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul nu a putut prezenta niciun document, sens în care au fost interogate bazele de date, rezultând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și:  Tentativă de înșelăciune! Escrocii trimit așa-zise citații în numele Jandarmeriei Române

Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În baza probatoriului administrat, fata de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește și:  “Ploieşti, Let`s play!”. Cum se va transforma orașul în Capitala Tineretului din România

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Back To Top