Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiești capitala tineretului
Categorie: Știri locale
  • Ploieștiul a fost desemnat Capitala Tineretului din România în 2024.
  • Conceptul care i-a adus acest titlu - “Ploieşti, Let`s play! – Partnership. Lifelong – Learning. Advocacy. Youth” – presupune implementarea unor proiecte care pun accent pe oferirea de oportunități tinerilor din municipiu.

Ploieștiul, Capitala Tineretului din România în 2024, se va axa pe “crearea contextului unei stări de bine, acţiunea tinerilor în comunitate, consolidarea ecosistemului de tineret, crearea de perspective pentru tineri”, așa cum arată conceptul “Ploieşti, Let`s play! – Partnership. Lifelong – Learning. Advocacy. Youth”, cel care i-a adus municipiului titlul amintit.

Programul are șase domenii de interes (Antreprenoriat & digital; Educaţie şi mobilitate europeană; Sănătate, bunăstare şi sport; Verde – Mediu; Cultură; Social – ocuparea forţei de muncă şi incluziune), iar printre cele mai importante ale obiective ale sale se numără înfiinţarea şi amenajarea unui Centru de Tineret, care va deservi tinerii din Ploieşti şi din zonele limitrofe; amenajarea unui spaţiu urban adecvat desfăşurării activităţii tinerilor în fiecare din cele şase cartiere ale Ploieştiului, la care vor avea acces tinerii din zona metropolitană; derularea unui program de consiliere şi orientare în carieră pentru tineri, atât pentru cei care au terminat o formă de învăţământ, cât şi pentru cei care au abandonat studiile timpuriu; formarea profesională a cel puţin 1000 de tineri (14-35 ani) în domeniul tineretului şi pentru ocupaţii ca : lucrători de tineret, formatori, coordonatori de voluntari, manageri de proiecte, PR&Comunicare, fundraising şi marketing; dezvoltarea competenţelor antreprenoriale (participarea socială activă, comunicare, cooperare, munca în echipă, înțelegerea naturii comunităţii şi implicare, roluri şi relaţii într-o societate democratică, îndatoriri, responsabilităţi şi drepturi; coduri şi valori morale)”, arată reprezentanții municipalității.

VEZI ȘI: VIDEO PREMIERĂ. Ploiești, Capitala Tineretului 2024

„Câştigarea acestui titlu «Ploiești Capitala Tineretului din România 2024» înseamnă că proiectul propus poate contribui la schimbări semnificative, sustenabile și cu impact în comunitate, pe termen mediu și lung, pentru tinerii ploieșteni, în mod particular și pentru comunitate, în general. Consider că este mai important ca niciodată să fim conectați cu tinerii noștri și să înțelegem împreună cum anume să construim viitorul. Iar viitorul presupune oportunități adaptate la nevoia unei stări de bine generală și satisfacție de viață crescută, dar și perspective de viitor și implicarea activă a tinerilor în comunitate. Am toată încrederea în echipa Ploiești Capitala Tineretului din România 2024, coordonată de tânărul consilier local Radu Simionescu, în atingerea obiectivului general al programului.  Îi felicit şi le mulţumesc  pentru iniţierea şi implicare lor în acest proiect. Doar împreună, ca o echipă, putem face din Ploiești, Capitala Tineretului din România în anul 2024. Ploiești, Let's PLAY!”, a declarat primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

VEZI ȘI: Ploieștiul, desemnat capitala națională a tineretului

Back To Top