Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ganea
Categorie: Actual
  • Consilierul ploieștean Cristian Ganea a transmis un mesaj dur primarului Andrei Volosevici, pe care îl acuză pentru modul în care gestionează criza apei calde din municipiu.
  • „Oamenii așteaptă acțiune și soluții aplicate cu bună credință, nu tricouri imprimate și declarații mincinoase în spațiul public!”.

„În ultimele luni de zile, am urmărit prestația publică a actualului primar al municipiului Ploiești, preferând să nu comentez, până acum, nenumăratele derapaje comportamentale ale acestuia. Dezinvoltura distructivă a acestui personaj a aruncat administrația publică locală ploieșteană într-o criză fără precedent, în urma căreia cetățeanul simplu devine victima nevinovată într-un delir conflictual fără sens, întreținut permanent de A. Volosevici. Situația rușinoasă în care se regăsește astăzi municipiul Ploiești reprezintă, fără echivoc, rezultatul direct al delirului zilnic al acestui personaj care pare a fi neobosit în a face rău. Nu știu dacă numitul A.V. este conștient de ceea ce face, nici nu cred că mai contează în acest moment, când zeci de mii de oameni riscă să înghețe de frig în case”, a transmis Cristian Ganea.

„Oamenii vor judeca”

„Talentul oratoric de avocat prăfuit al acestui personaj nu îl va putea salva din situația ireală în care se află, astăzi, municipiul Ploiești. Oamenii vor judeca și vor afla adevărul, în ciuda piruetelor pe care dl. A.V. le aplică astăzi ori de câte ori prinde un microfon sau pe cineva interesat de ceea ce debitează. Niciodată, în istoria municipiului Ploiești, nu s-a întâmplat ceea ce trăim astăzi. Să-ți fie rușine, Andrei Volosevici! Oamenii nu sunt cifre statistice! Oamenii așteaptă acțiune și soluții aplicate cu bună credință, nu tricouri imprimate și declarații mincinoase în spațiul public!”, a adăugat consilierul ploieștean.

Citește și Dumitrescu: Singurul vinovat este Volosevici, care nu a plătit apa caldă livrată de operator // Primăria: Viceprimarul Anca Popa nu va semna plata

Back To Top