Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dumitrescu apa calda ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Prezent într-o emisiune difuzată luni după-amiază, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a vorbit despre criza care afectează Ploieștiul, de la 1 august.
  • Dumitrescu îl acuză pe primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, că prin neplata facturilor a 'premeditat" oprirea apei calde în Ploiești și că este vinovat de situația creată.
  • La scurt timp după aceste declarații, Primăria Ploiești a transmis un comunicat de presă în care afirmă că facturile „nu au fost confirmate și avizate în privința consumului realizat, de către (A.D.I.) Termo Prahova, conform atribuțiilor ce îi revin, drept urmare viceprimarul Anca Popa nu le va da “bun de plată”.

În emisiunea Observatorul Live, președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a făcut o scurtă cronologie a evenimentelor care au precedat oprirea furnizării de apă caldă în Ploiești: “Pe 13 mai, Veolia, care se ocupă de apa caldă în Ploiești, a plecat. După 13 mai a venit o altă societate și s-a ocupat de apa caldă în Ploiești. A cumpărat gaze, a plătit cei 300 de salariați preluați de la Veolia și a dat apă în Ploiești în luna mai.  În luna iunie, aceeași societate a cumpărat gaze, a plătit salarii la 300 de oameni, a dat apă caldă ploieștenilor. În luna iulie, această societate a procedat la fel. În acest timp, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, țipa ca din gură de șarpe că el nu va plăti facturile, subvenția în speță, pentru apă caldă, deși ploieștenii plăteau apă caldă”. Dumitrescu acuză că, astfel, primarul municipiului a acționat “premeditat”, anticipând deznodământul refuzului său: “Era evident că, primarul amenințând tot timpul că n-o să plătească facturile, subvențiile pentru apa caldă a ploieștenilor, livrată de firma respectivă, că lucrul acesta se va încheia și firma va ajunge în imposibilitatea de a mai livra apă caldă. Deci singurul vinovat pentru că s-a oprit apa caldă în Ploiești este cel care nu a plătit apa caldă livrată de o firmă timp de trei luni, pe banii ei, cu salarii pătite, cu gaze cumpărate. Este vorba despre primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici. Nimeni din orașul acesta nu ar face aceste cheltuieli, iar primarul să nu-i plăteacsă facturile de apă caldă. La 1 august firma nu a mai rezistat și s-a oprit apa caldă. Primarul știa că atunci cnd va fi oprită apa caldă vom fi obligați să reziliem contractul, întrucât acesta prevedea continuitatea livrării de apă caldă pentru ploieșteni. Clauza fermă este că ploieștenii trebuie să aibă apă caldă în continuu și nu putea nimeni să semneze altfel de contract. El a premeditat treaba asta, a știut că va ajunge la acest rezultat”.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Explicația Primăriei Ploiești, referitoare la facturile emise de operator

În comunicatul transmis de Primăria Ploiești luni după-amiază, la scurt timp după difuzarea emisiunii în care Iulian Dumitrescu a făcut aceste declarații, municipalitatea anunță că viceprimarul Anca Popa nu va da “bun de plată” facturilor.

“Viceprimarul municipiului Ploiești, doamna Anca Adina Popa, potrivit atribuțiilor ce îi revin, coordonează, îndrumă și verifică activitatea Direcției Economice a municipalității.

În acest context, viceprimarul Anca Adina Popa a verificat facturile înregistrate în evidența contabilă a Primăriei Municipiului Ploiești pentru serviciul local de termoficare.

Astfel, în ceea ce privește situația subvenției la energia termică livrată populației s-a constatat că pentru suma datorată la acest capitol fostului operator al serviciului de termoficare, care este în cuantum total de 114 097 866, 28 lei, există prevedere bugetară, pentru anul în curs, în valoare de 44 796 532,47 lei.

În altă ordine de idei, facturile pentru subvenția la energia termică livrată populației, emise de noul operator, S.C. Termoficare Prahova S.A., sunt în evidența Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Termo Prahova și au o valoare de 6 637 787,05 lei.

Având în vedere că, până în prezent, facturile menționate nu au fost confirmate și avizate în privința consumului realizat, de către (A.D.I.) Termo Prahova, conform atribuțiilor ce îi revin acestei structuri locale, Primăria Municipiului Ploiești nu poate dispune plata acestora.

În acest condiții, luând în considerare și legislația de specialitate în vigoare, viceprimarul Anca Adina Popa a declarat că nu va acorda «bun de plată» pentru facturile respective, emise de către operatorul S.C. Termoficare Prahova S.A.”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Ploiești.

VEZI ȘI: După ce a refuzat plata facturilor operatorului de termie, primarul Volosevici poartă tricouri cu mesaje anti Dumitrescu

Back To Top