Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ionescu
Categorie: Actual
  • Deputatul George Ionescu a lansat, prin intermediul unui comunicat de presă, un atac direct la adresa președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu. 
  • „Dacă ne uităm pe finanțările obținute de alte județe în cadrul programului Anghel Saligny, veștile sunt proaste”.

„Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a anunțat  lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul ”Anghel Saligny” pentru Prahova. Aproximativ 300 de milioane de euro au fost alocate pentru înființarea sau extinderea rețelelor de canalizare, reabilitarea și modernizarea drumurilor, construirea de poduri, trotuare sau șanțuri. Sunt vești extrem de bune pentru locuitorii județului! Să spunem bune!

Dacă ne uităm însă pe finanțările obținute de alte județe, în cadrul aceluiași program, veștile sunt chiar proaste. Prahova s-a situat, până în mandatului lui Iulian Dumitrescu, printre primele județe la accesarea de fonduri din diferite programe. Iată că, odată cu instalarea în funcții importante din județ a unor oameni ”valoroși” veniți de la Călărași, a câștigat județul Călărași, nu Prahova. Comparând sumele venite prin Programul ”Anghel Saligny”, constat că Prahovei i-au fost alocate sume doar puțin mai mari decât județului Călărași. Asta în condițiile în care populația județului nostru este dublă față de cea a celuilalt județ. În mandatul lui Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, fostul meu coleg de partid, până în acest moment s-au făcut o serie de lucrări de investiții în localitățile județului. Mă refer în special la reabilitări, modernizări sau reparații drumuri. Lăudabil demers! Ce nu este lăudabil o reprezintă, în cele mai multe dintre cazuri, calitatea lucrărilor”, se arată în comunicatul menționat.

„Consiliul Județean nu și-a făcut datoria”

„În urma sesizărilor am constatat, cu stupoare, că s-a asfaltat o porțiune din DJ 100B, de la intrarea de pe autostrada A3 spre Gherghița. Și spun că am rămas uimit pentru că porțiunea respectivă de drum nu trebuia refăcută, drumul fiind de bună calitate. A trecut puțin peste o lună de la finalizarea fucrării și au apărut primele fisuri în asfalt, iar odată cu venirea iernii acest covor asfaltic se va distruge pe porțiuni mari. Cum spuneam, bani publici aruncați pe fereastră în timp ce oamenii își riscă viața și își distrug mașinile pe alte drumuri din județ, acolo unde chiar era nevoie de o astfel de lucrare. Mai mult, Consiliul Județean nu și-a făcut datoria și nu a verificat lucrarea de pe DJ 100B, doar a plătit banii.

Domnule Iulian Dumitrescu, banul public, fie că vorbim despre bugetul județean, despre finanțări europene sau despre alte surse, trebuie cheltuit în folosul cetățeanului. Al cetățeanului care v-a votat, domnule Dumitrescu”, a transmis deputatul George Ionescu.

Citește și Deputatul George Ionescu, mesaj pentru Iulian Dumitrescu și Andrei Volosevici: „Ajunge!”

Back To Top