Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

transporturi agabaritice
Categorie: Actual
  • Patru transporturi agabaritice sunt programate a fi efectuate până pe 5 octombrie, pe traseul cuprins între IMGB și rafinăria Petrobrazi de lângă Ploiești.
  • CNAIR informează că vor fi instituite restricții de circulație pe traseul acestora, care include sectoare din mai multe drumuri naționale, dar și din Centura Capitalei.

“În perioada 21.09.2022 - 05.10.2022 se vor desfăşura patru transporturi cu depăşiri agabaritice pe traseul:

IMGB (jud. Ilfov) - DNCB - DN4 - DNCB - A2 - DNCB - DN2 - Urziceni - DN1D - Albeşti Paleologu - DN1B - Bucov - DN1A Ploieşti (Centura de est) - DN1 - Bărcăneşti - INT DN1 cu DJ 101G (Rafinăria Petrobrazi - judeţul Prahova) şi Retur.

Vehiculele transportă câte un utilaj industrial utilizat în industria prelucrătoare de ţiţei.

Lăţimea maximă a unui vehicul este 7,05 m, masa totală de 364 tone, înalţimea 8,20 m, lungimea 46,7 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră”, informează CNAIR.

Etapele de desfăşurare a acestor transporturi sunt stabilite de Poliție, iar vehiculele vor fi însoţite de autovehicule autorizate şi de echipaje de la Rutieră.

Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu, mai menționează sursa citată.

VEZI ȘI: Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în comuna Ciorani, din cauza unui transport agabaritic care va tranzita localitatea

Foto arhivă

Back To Top