Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hidro prahova apa oprita ciorani
Categorie: Știri locale
  • Operatorul anunță oprirea distribuției apei potabile în comuna Ciorani, în cursul zilei de joi, 22 septembrie 2022, în intervalul estimat cuprins între orele 15.00-22.00, din cauza opririi energiei electrice în toată localitatea, operațiune necesară pentru a permite unui transport agabaritic să tranziteze comuna.

În urma opririi distribuției de energie electrică, Stația de furnizare a apei din localitate va fi în imposibilitate de funcționare, fapt care va duce la lipsa apei potabile pentru toți abonații din comuna Ciorani, a informat HIDRO PRAHOVA. Decizia de oprire a furnizării apei se va menține până la reluarea alimentării cu energie electrică, de către societatea Electrica.

“Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei potabile către consumatori se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelei de distribuție”, au mai precizat reprezentanții societății.

VEZI ȘI: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 16 septembrie 2022

Back To Top