Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

donald
Categorie: Actual
  • În urma unei dispoziții semnate de primarul Andrei Volosevici, Donald Constantin nu mai este directorul Clubului Sportiv Municipal.
  • Acesta își va desfășura activitatea în cadrul cabinetului primarului.

„ Dispune încetarea detașării domnului Constantin Donald Nicolae pe funcția de director, gradul II, la Clubul Sportiv Municipal Ploiești și reluarea activității la Municipiul Ploiești în funcția de inspector de specialitate, gradul profesional IA în cadrul Compartimentului Cabinet Primar, începând cu data de 23.09.2022”, se arată în dispoziția primarului Andrei Volosevici.

În cadrul ședinței de joi a Consiliului Local a fost dezbătut faptul că CSM Ploiești trebuie să returneze la bugetul local suma de trei milioane de lei, după ce Curtea de Conturi a constatat, în 2015, că au fost efectuate plăți nelegale.

Citește și Andrei Volosevici, primar Ploiești: „Mă îndoiesc că putem să angajăm 300 de oameni  în contextul în care societatea înființată nu are obiectul muncii”

Back To Top