Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • La finalul ședinței extraordinare de joi a Consiliului Local Ploiești, primarul Andrei Volosevici a făcut o informare referitoare la pașii care urmează a fi parcurși pentru reluarea furnizării de apă caldă.
  • Totodată, Volosevici a făcut un apel pentru preluarea CET Brazi de către municipalitate.

„Să vedem ce facem cu cei 300 de angajați. Pentru că avem o problemă de logică juridică foarte simplă: începerea procedurii pentru angajarea lor poate fi făcută după ce Termoficare Prahova decide că vrea să facă lucrul ăsta și ni-i pune la dispoziție. Nu avem obiectul muncii și mă îndoiesc că putem să angajăm 300 de oameni – foarte bine pregătiți și care lucrează de 20 de ani acolo - în contextul în care societate înființată nu are obiectul muncii pentru că nu are patrimoniu și nu poate desfășura activitatea până nu are patrimoniu”, a declarat Volosevici în legătură cu cei 300 de angajați care își desfășoară activitatea la CET Brazi.

„Cu flori, cu bomboane…”

„Respectuos, cu flori, cu bomboane, cu orice, invit, rog ca să ne lămurim odată când primim CET-ul, cum primim CET-ul și lucrul ăsta din două considerente: în primul rând ca să începem procedurile de angajare ca din prima clipă în care se preia pe procedură activitatea de către societatea Consiliului Local, să putem să avem specialiști care să „bage lemnul în sobă”, să „ardă gazul”, și în al doilea rând pentru că există niște lucruri care sunt obligatorii a fi făcute. (…) O să vă rog să faceți eforturile pentru acești pași obligatorii pentru a putea pune în funcțiune tot ce înseamnă instalația compusă din cazanul 6, cazanul 5, TAB și CAF 2, ca să putem furniza, în primă fază, apă caldă, după care să fim în stare să asigurăm ploieștenilor o chestiune care e logică într-un oraș al secolului XXI, și anume căldura. Am vrut să fac această precizare ca să înțelegeți exact care sunt pașii”, a adăugat edilul. „Obligația mea și a executivului pe care îl conduc este să ne asigurăm că vom găsi sursa financiară și o vom găsi ca să ne asigurăm că vom avea și ce arde în instalațiile pe care le vom prelua”, a declarat Volosevici.

Citește și Volosevici face „apel” să se urgenteze preluarea CET, însă nu a semnat mandatele AGA ale noii companii municipale

Back To Top