Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Petrom
Categorie: Actual
  • Sponsorizarea OMV Petrom va fi utilizată pentru achiziția echipamentelor medicale pentru șapte săli de operație.
  • Spitalul Județean de Urgență Ploiești este cea mai mare instituție medical din Prahova.

Cele șapte săli de chirurgie ale Blocului Operator al Spitalului Județean de Urgență, dintr-un total de 13, au fost recent renovate și vor fi dotate, în urma unei sponsorizări de trei milioane de euro, acordate de OMV Petrom, cu o serie de echipamente modern.

„Suntem bucuroși că putem contribui la dotarea Spitalului de Urgență din Ploiești cu echipamente moderne, care îmbunătățesc calitatea serviciilor medicale și siguranța pacienților. Acest proiect este deosebit de important pentru noi și întărește parteneriatul solid pe care l-am construit cu comunitatea de aici”, a declarat Christina Verchere, CEO OMV Petrom. „Mulțumim companiei OMV Petrom pentru implicarea sa în modernizarea Spitalului de Urgență din Ploiești. Datorită acestei sponsorizări importante chirurgii noștri vor beneficia de dotări modern care îi vor ajuta să facă ce știu ei mai bine: să salveze și să protejeze viața pacienților lor”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Citește și Prima etapă pentru transferul CET Brazi la Primăria Ploiești. Vot important la Consiliul Județean

Back To Top