Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

temperaturile septembrie
Categorie: Actual
  • Episod de vară anunțat de meteorologi, săptămâna viitoare.
  • După cele câteva zile cu minime care s-au apropiat de pragul de îngheț, prognoza anunță o perioadă care va arăta mai degrabă a iulie decât a final de septembrie.

Temperaturile încep să crească, iar în zilele următoare, în unele zone din țară, vor fi înregistrate inclusiv maxime de 30 de grade Celsius.

“Pe parcursul săptămânii viitoare şi mai ales în a doua parte a acesteia este posibil să consemnăm valori de 29-30 de grade, izolat în partea de sud-est a ţării poate valori de până la 30-31 grade Celsius. Dacă duminică vom consemna valori care la scara întregii ţări să se situeze între 18-26 de grade, de luni deja săptămâna va debuta cu temperaturi în creştere.

În est şi sud-est vremea va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie în ţara noastră.

Acest aspect termic va fi de interes pe tot parcursul săptămânii. Marți, temperaturile vor ajunge la  29-30 de grade în sud-estul Munteniei și în vestul Dobrogei.

Trebuie să menționam şi perioadele de instabilitate, pentru că pe fondul încălzirii vom consemna şi averse torenţiale în partea de nord, nord-vest, centrul ţării acolo unde cantitățile de apă pot depăși izolat 10-15 litri/mp, cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului”, a declarant directorul ANM, Elena Mateescu, la Antena 3.

Zilele trecute, în zonele înalte au fost înregistrate ninori, iar în mai multe regiuni valorile termice s-au apropiat, pe timpul nopții, de pragul de îngheț.

VEZI ȘI: A nins la Bâlea Lac. Temperaturile au scăzut sub zero grade

 

Back To Top