Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salariul minim
Categorie: Actual
  • La Ministerul Muncii au început discuțiile cu partenerii sociali, privind majorarea salariului minim pe economie.
  • Modificările vor putea fi făcute abia de anul viitor, potrivit ministrului Muncii, pentru a fi avute în vedere la construirea noului buget.

Ministrul Muncii, Mariu Budăi, a vorbit, sâmbătă seară, într-un interviu pentru Digi24, despre modificarea discutată cu privire la salariul minim pe economie, a cărui creștere o consideră “obligatorie”.

“Contextul economic și social, repet, impune acest lucru. Cred că se impune să luăm măsura de majorare a salariului minim. Repet, impune și contextul economic și cel social. Repet, înțeleg ceea ce spune mediul de afaceri, dar trebuie să înțeleagă și dumnealor că și angajații trebuie să își plătească utilitățile ca și ei, trebuie să își ducă copiii la școală și trebuie să își hrănească copiii. Am pornit din această săptămână în Comisia de Dialog Social din cadrul Ministerului Muncii primele discuții cu mediul de afaceri și cu angajatorii, cu partenerii, cu angajații, scuzați-mă, cu partenerii sociali. Sper să avem câteva concluzii, după care să trecem cu discuțiile către Consiliul Național din partid, acolo unde este și domnul prim-ministru, dar și colegii mei, miniștrii, și să avem discuțiile până la capăt, astfel încât să putem lua o decizie care să fie predictibilă de la 1 ianuarie. Repet, nu intervenim din timpul anului, pentru a se putea construi, pentru a se putea construi și bugetele de anul următor și planurile de business pe anul următor.

VEZI ȘI: Ministrul Educației cere ca salariul minim pentru profesori să fie de aproape 4.000 de lei net

Propunerea Partidului Social Democrat pentru măsurile din această iarnă, pe lângă creșterea pensiilor, este de 3.000 de lei și cu cei 200 de lei scăzuți din taxare, adică sub 2800 taxați și 200, nu.

Este clar un impact pozitiv, și asupra angajaților și chiar asupra angajatorilor, pentru că noi, cu toții, și în special angajatorii se plâng de lipsa forței de muncă, nu putem să... nu putem, efectiv nu se poate, nu se poate trăi cu salariul minim în România”, a declarat ministrul, la Digi24.

Back To Top