Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

trafic de droguri
Categorie: Actual
  • O grupare care ar fi comercializat stupefiante în Prahova, București și Constanța a fost destructurată de DIICOT Ploiești în urma unui flagrant și a seriei de percheziții derulate zilele trecute.
  • Patru persoane au fost reținute, iar ulterior arestate preventiv.
  • Traficanții ar fi acționat începând din luna martie.

Dosarul instrumentat de DIICOT Ploiești se referă la trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, fără drept. Grupul ar fi acționat în perioada martie-septembrie 2022, aprovizionându-se din Constanța cu substanțe interzise care apoi erau comercializate pe litoral, dar și în Prahova și București.

Un flagrant urmat de percheziții au avut loc, în ultimele zile, în această cauză.

„La data de 19.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au prins în flagrant, în județul Constanța, pe unul dintre inculpați, după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină. La data de 20.09.2022, organele de cercetare penală au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Constanța, activitatea fiind urmată de audierea a 26 de persoane. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei inculpați, iar în cursul zilei de 21.09.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a celor trei inculpați. În data de 23.09.2022 a fost depistat, audiat și reținut un al patrulea inculpat, față de care, la 24.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus măsura arestării preventive", au informat procurorii DIICOT.

Potrivit IGPR, din cercetări a reieșit că o parte din membrii grupării s-ar fi aprovizionat cu droguri de la dealeri din municipiul Constanța, ulterior substanțele fiind comercializate către diferiți consumatori.

Imagini din timpul perchezițiilor puteți vedea AICI.

Activitățile judiciare au fost efectuate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și jandarmilor Grupărilor de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și „Tomis” Constanța. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

VEZI ȘI: 12 percheziții în Prahova, Brăila și Galați, la persoane bănuite de trafic de droguri VIDEO LINK

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Back To Top