Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții diicot droguri
Categorie: Actual
  • DIICOT Ploiești și polițiștii BCCO au efectuat, miercuri, 12 percheziții în Prahova, Brăila și Galați.
  • Ancheta vizează peste 10 persoane bănuite că ar fi implicate în trafic de droguri.
  • Gruparea ar fi acționat din toamna anului trecut.

Persoanele vizate ar fi achiziționat droguri din Brăila și Galați pentru a le comercializa, apoi, în județul Prahova.

“Începând cu luna noiembrie 2021, pe raza județelor Prahova, Brăila și Galați a acționat o grupare, formată din 13 persoane, specializată în vânzarea de noi produse psihoactive. Produsele susceptibile de a avea efecte psihoactive erau achiziționate din județele Brăila și Galați, fiind ulterior comercializate consumatorilor din județul Prahova.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cantitățile de 350 de grame de substanță solidă, 300 de grame de materie vegetală și 20 de comprimate de ecstasy, 7 telefoane mobile, înscrisuri, o armă neletală supusă autorizării, sumele de 5.070 de lei, 1.950 de euro și 50 de lire sterline, precum și bunuri folosite la porționarea, ambalarea și consumul drogurilor”, au informat procurorii DIICOT.

Vezi AICI imagini din timpul descinderilor.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au fost conduse în vederea audierii 13 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

VEZI ȘI: CJ Prahova cumpără Poliției mai multe echipamente pentru campaniile menite să descurajeze consumul de droguri și alcool

Back To Top