Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

usr
Categorie: Actual
  • Mihai Polițeanu, deputat USR de Prahova, și-a criticat dur, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, colegii consilieri locali în cadrul Consiliului Local Ploiești.
  • Polițeanu a primit o replică, la fel de dură, din partea colegului său de partid, senatorul Aurel Oprinoiu.

„ANCA POPA - A primit cadou de la PNL funcția de viceprimar la Ploiești după ce a inițiat și votat schimbarea Magdalenei Trofin. E la mintea cocoșului că un astfel de cadou va veni cu un cost: blatul cu PNL și baronul Iulian Dumitrescu. Anca Popa mai dăduse din coate să ajungă inspector școlar general adjunct, deși USR susține desființarea inspectoratelor școlare, și îi ceruse Magdalenei Trofin să intervină pentru ea la PNL. Magdalena Trofin a refuzat să traficheze influență și mai departe vedem ce s-a întâmplat.

RĂZVAN ENESCU - E politician ales în administrația locală, dar în același timp și om de afaceri cu firmă al cărei principal obiect de activitate sunt contractele cu statul.

COSTEL ANDREESCU - Nu are păreri proprii, nu a vorbit niciodată în Consiliul Local. Este un simplu executant al ordinelor PNL. Votează alături de PNL în Consiliul Local Ploiești și este cel care a depus proiectul de HCL de demitere a viceprimarului USR, Magdalena Trofin, proiect scris de PNL”, a transmis deputatul USR. De altfel, în luna august, în perioada în care Mihai Polițeanu conducea filiala județeană a USR, cei trei consilieri locali menționați au fost excluși din partid. Decizia a fost, însă, anulată de consducerea USR, la fel ca și alegerile în urma cărora Polițeanu a ajuns președinte al filialei județene.

„Nu are niciun pic de rușine”

„Deputatul Mihai Polițeanu își atacă proprii colegi de partid, pe care a încercat să îi excludă ilegal din filială. De unul singur, domnul deputat alege să facă rău propriului partid, cel pe listele căruia a ajuns în funcție, beneficiind de statut și salarii speciale. Nu o să îi răspund punctual la mizeriile postate, pentru că asta ar însemna să validez cât de puțin cele scrise. Ce nu înțeleg este cum domnul deputat nu are niciun pic de rușine să atace carierele unor oameni, cât timp el nici măcar nu știe ce este aceea. A trăit tot timpul pe spinarea altora, iar acum, când știe și vede că nu mai are niciun viitor în USR, începe să atace filiala, sperând să fie exclus. Când asta se va întâmpla, se va victimiza și ne va spune cât de rău e în USR, pentru că aici oamenii nu i-au mai înghițit demagogia. Îmi cer scuze colegilor mei atacați de acest individ. Îi rog să își continue munca și să nu se lase afectați de cuvintele goale ale unui om care nu a avut nicio realizare în viață”, a replicat senatorul USR de Prahova Aurel Oprinoiu.

Citește și Haos în USR Prahova. Trei consilieri ploieșteni excluși, alegerile județene anulate

Back To Top