Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dana lica
Categorie: Actual
  • În urma votului consilierilor locali, profesorul Dana Lica a fost declarat cetățean de onoare al municipiului Ploiești.
  • Titlul a fost conferit, conform proiectului de hotărâre, "pentru cariera de o viaţă dedicată educaţiei şi formării profesionale şi personale a tinerilor”.

Municipiul Ploieşti are un nou cetăţean de onoare: Daniela Lica, directorul Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova şi profesorul care a pregătit numeroase generaţii de campioni la concursurile internaţionale de informatică, a primit, în cadrul ședinței de marți a Consiliului Local, această distincție.

Dana Lica predă la una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din judeţ, Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" din Ploieşti, și coordonează activitatea Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova.

VEZI ȘI: Daniela Lica, profesor: „Dacă vom continua în această poziție să tratăm educația, așa ne vom trezi și peste 30 de ani”

Prin activitatea sa, a adus numeroase medalii de aur la olimpiadele şcolare şi concursurile naţionale şi internaţionale de profil.

Back To Top