Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Nicolae
Categorie: Actual

Joi, 29 septembrie 2022, Nicolae al României se va afla la Câmpina, pentru prezentarea albumului de fotografii „Bunicul meu Regele Mihai”, parte din turneul „Pe urmele bunicului Mihai I”.

Evenimentul va avea loc la Casa Căsătoriilor, începând cu ora 18.30. Câmpinenii sunt așteptați „pentru a împărtăși amintiri legate de Majestatea Sa și pentru a descoperi alte ipostaze ale ultimului Suveran al țării – acelea de soț iubitor, tată grijului și un bunic de poveste”. În strânsă legătură cu acest turneu este și proiectul „Istoria Regalității în Școli”, ocazie cu care Nicolae al României prezintă elevilor file de istorie, amintind despre realizările monarhiei și despre valorile pe care Familia Regală le-a transmis din generație în generație.

Citește și Nicolae al României: „În urmă cu 30 de ani, bunicul meu, Ultimul Suveran al țării, se întorcea pe pământ românesc, după un exil lung și dificil”

Back To Top