Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

diabet
Categorie: Actual
  • În aproximativ două săptămâni, 15 laboratoare de analize din Prahova vor putea efectua gratuit hemoglobina glicozilată, a anunțat conducerea CAS Prahova.
  • Până acum, bolnavii de diabet plăteau pentru această investigație între 50 și 100 de lei.

„Am descoperit în această vară că, prin modificarea contractului-cadru - discutăm de programe naționale - hemoglobina glicozilată, o analiză de laborator finanțată prin program național, nu a fost cunoscut la nivelul județului faptul că tariful de decontare a crescut de la 18 lei la 38 de lei, motiv pentru care nu exista adresabilitate. Furnizorii de investigații paraclinice nu au înțeles faptul că se încheia un contract separate, pe program național, deci nu influența bugetul de investigații paraclinice. Din acest motiv, începând cu luna august am declanșat o procedură către furnizorii de investigații paraclinice care doresc să încheie contracte pe program național pentru această analiză recomandată de medicii specialiști pacienților cu diabet. Din doi furnizori care erau până în iulie vom avea, în curând, 15 furnizori. Așteptăm bugetul ca să declanșăm procedură de contractare, iar în două săptămâni cele 15 laboratoare, inclusiv Spitalul Județean, vor putea face această analiză de laborator. Am ținut la acest aspect deoarece mi s-a adus la cunoștință faptul că medicii diabetologi din lista furnizorilor în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate le luau bani pacienților, între 50 și 100 de lei, pentru această analiză de care ar trebui să beneficieze gratuit”, a declarant directorul CAS Prahova, Cătălin Măguleanu. În Prahova sunt înregistrați 35.000 de pacienți cu diabet.

Citește și Cătălin Măguleanu, director CAS Prahova: “În 2-3 ani s-ar putea să rămânem fără medici de familie”

Back To Top