Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Măguleanu
Categorie: Actual
  • Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate atrage atenția asupra faptului că județul se confruntă cu o criză uriașă a medicilor de familie.
  • Mulți dintre medicii de familie în activitate au vârste înaintate și urmează să iasă din sistem.

În prezent, județul are un deficit de aproximativ 40 de medici de familie. Locuitorii din trei localități, Cosminele, Boldești Grădiștea și Păcureți, nu beneficiază de serviciile unui medic de familie. În alte zece localități locuitorii beneficiază de serviciile unui medic de familie doar ocazional, în funcție de programul acestuia. În 2019, CAS Prahova avea încheiate 347 de contracte cu furnizorii de servicii medicale de acest acest tip, în prezent numărul contractelor fiind de 329 de contracte încheiate cu furnizori de servicii medicale de acest tip. „CAS Prahova a demarat procedura de contractare atât pentru serviciile medicale cât și pentru programele naționale. Din păcate, am constatat că scade numărul de furnizori, în special la nivelul asistenței medicale primare. Cred că în următorii 2-3 ani vom rămâne complet fără medici de familie, având în vedere că vârsta medie la nivel național este de 60-61 de ani”, a declarat Cătălin Măguleanu, directorul CAS Prahova.

Potrivit acestuia, în prezent, 180 de medici de familie din județ au peste 60 de ani, iar 60 dintre aceștia au chiar peste 65 de ani.

Citește și CAS PRAHOVA: Ajutorul pentru pensionarii cu venituri mici nu afectează compensarea medicamentelor

Back To Top