Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Cei doi nu se cunoșteau, iar conflictul a fost unul spontan.
  • Victima are 22 de ani și este din Păulești iar agresorul are 18 ani și este din Puchenii Mari.

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Puchenii Mari a fost reținut pentru 24 de ore după ce l-ar fi bătut un altul în vârstă de 22 de ani din comuna Păulești, în timp ce se aflau la coadă formată la shaormeriile din zona centrală a Ploiești, au declarat pentru Actualitatea Prahoveană surse apropiate anchetei. 

Deși agresiunea ar fi avut luni seară, victima a sesizat Poliția abia miercuri în jurul prânzului.  Trebuie precizat că cei doi nu se cunoșteau, iar conflictul a fost unul spontan.

Potrivit IPJ Prahova, la data de 28 septembrie a.c., polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat și ulterior reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, tot ieri, în jurul orei 12, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 22 ani din comuna Păulești, cu privire la faptul că la data de 26 septembrie a.c. ar fi fost agresat de către o persoană, în timp ce se afla în zona centrală a municipiului Ploiești.

În urma verificarilor și a cercetărilor efectuate, persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Puchenii Mari, ulterior fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat față de tânărul de 18 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Back To Top