Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sfinxul și babele
Categorie: Administraţie
  • Prefectura Prahova a transmis, joi, un punct de vedere diferit de al autorităților dâmbovițene, cu privire la proprietarul monumentelor naturale Babele și Sfinxul.
  • Autoritățile județene susțin că decizia definitivă pronunțată de Curtea de Apel Pitești privind hotarul cu județul Dâmbovița nu schimbă cu nimic situația celor două obiective, care rămân la Prahova.
  • Prefectura aduce drept argument prevederile unei Hotărâri de Guvern. 

Precizările făcute de Prefectura Prahova au venit a doua zi după hotărârea în instanță, dar și după ce președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat că “după ani întregi de procese, Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița”.

VEZI ȘI: Hotărâre definitivă a instanței! Președintele CJ Dâmbovița: “Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița”

“În urma soluției dată de Curtea de Apel Pitești, în dosarul nr.4994/120/2015*, având ca obiect STABILIRE LINIE DE HOTAR, Instituția Prefectului Județul Prahova face următoarele precizări:

Dosarul soluționat de Curtea de Apel Pitești  nr. 4994/120/2015* vizează delimitarea teritorială dintre cele două localități, orașul Bușteni și comuna Moroeni, respectiv dintre cele două județe, Prahova și Dâmbovița, și nu dreptul de proprietate asupra monumentelor naturale Sfinxul și Babele,

Menționăm că limita teritorială între cele două localități din județe diferite nu modifică ceea ce este deja stabilit prin Hotărârea de Guvern nr. 1359/2001, prin care se atestă apartenența celor două monumente naturale - Babele și Sfinxul la domeniul public al orașului Bușteni (Hotărârea de Guvern fiind în vigoare la acest moment).     

Prin urmare, dreptul de proprietate asupra monumentelor naturale Sfinxul și Babele nu a fost în nici un caz stabilit în favoarea comunei Moroeni. Delimitarea dintre cele două localități și, respectiv județe nu afectează în nici un fel drepturile de proprietate anterior stabilite în mod legal.

Ca o concluzie, așa cum aminteam și într-un comunicat anterior, monumentele naturale Babele și Sfinxul sunt două dintre cele mai importante simboluri naturale ale României, aflate în Parcul Național Bucegi, ceea ce înseamnă că din punct de vedere turistic și cultural, ele aparțin tuturor românilor”, a transmis, astăzi, Prefectura Prahova.

Back To Top