Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Polițeanu
Categorie: Actual
  • Deputatul USR de Prahova Mihai Polițeanu a lansat o nouă serie de atacuri împotriva vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol.
  • În replică, Apostol își cere scuze că „a adus un astfel de personaj în politica prahoveană”.

Fostul președinte al USR Prahova, deputatul Mihai Polițeanu, își acuză mai mulți colegi de partid că au falsificat mai multe adeziuni la partid pentru a câștiga influență politică în interiorul organizației. „Momentul rupturii fără cale de întoarcere de câțiva dintre colegii mei din USR Prahova, în frunte cu vicepreședintele Consiliului Județean Prahova Cristian APOSTOL, a fost acela când AU FALSIFICAT ACTE pentru a dobândi putere politică. Nu există niciun fel de scuze sau iertare pentru deraierea din zona competiției politice în zona penală. Iar eu nu am luptat 15 ani în societatea civilă pentru anticorupție și integritate politică ca să închid ochii la hoția unora doar pentru că îmi sunt colegi.

În decembrie 2021, la solicitarea mea, Biroul Județean al filialei USR Prahova a aprobat și a trimis la parchet o sesizare penală în legătură cu aceste fapte. Din păcate, dosarul pare să zacă în nelucrare la Poliția Ploiești și nu am multe speranțe că vor trata cu seriozitate cazul, având în vedere lenea de până acum sau teama de a se atinge de subiect.

În aprilie 2021, în pregătirea primelor alegeri județene și naționale după fuziunea dintre USR și PLUS, gașca Apostol, care era disperată să câștige alegerile și susținea echipa Barna, a pus pe masa Biroului Județean USR Prahova un număr de 78 de dosare de adeziune pentru aprobare în ultima zi când mai era posibil”, a transmis Mihai Polițeanu. Acesta a detaliat cazul unui consilier local PMP din Valea Călugărească, a cărui adeziune a fost considerate ca fiind falsă și fiind subiectul sesizării penale menționate. Polițeanu susține că, în total, sunt 78 de adeziuni suspecatet ca fiind falsificate.

„Îmi cer scuze pentru că am adus un astfel de personaj în politica prahoveană”

„E părerea domnului Polițeanu, dar din punct de vedere politic e mort. Nu comentez, așteptăm ca Justiția să își spună cuvântul. Îmi cer scuze în numele partidului pentru că am adus un astfel de personaj în politica prahoveană”, ne-a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol.

Citește și Război total în USR Prahova. Parlamentarii partidului se ciorovăiesc pe rețelele de socializare

Back To Top