Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Judecătorii din cadrul Curții de Apel Ploiești explică, în motivarea privind menținerea unui sechestru, mecanismul prin care Ministerul Apărării Naționale a fost prejudiciat cu peste 6,5 milioane de euro.
  • Armata Română ar fi primit trei vapoare de kerosen de proastă calitate din care ar fi alimentat mai multe MiG-uri care, ulterior, au avut nevoie de reparații.

Informațiile despre combustibilul furnizat Armatei Române se regăsesc într-o anchetă publicată de Gândul, privind un dosar instrumentat de DIICOT și aflat pe rolul Curții de Apel Ploiești. Firma în cauză a încheiat contractul cu MApN în februarie 2018, pe o perioadă de patru ani, iar în baza aceștia ar fi trebuit să furnizeze combustibil turboreactor de aviaţie pentru opt unități militare, fiind vorba despre combustibil cu anumite caracteristici, care au și fost respectate. La primul transport. Ulterior, afaceriștii ar fi continuat să trimită, către rezervoarele MApN, kerosen ieftin, de proastă calitate, dintr-o altă navă acostată în Portul Constanța cu câteva luni în urmă.

VEZI ȘI: Avioane militare, stricate din cauza combustibilului neconform. Anchetă la DIICOT Ploiești

„Neconformitățile existente, constatate cu privire la specificaţiile tehnice ale carburanţilor proveniţi din cele trei vase, au condus la deteriorarea unor aparate de zbor tip MIG 21 Lancer, care au ajuns în custodia SC Aerostar SA Bacău, unitatea de specialitate din România responsabilă cu reparaţia şi service-ul aeronavelor militare”, se arată în documentul întocmit de judecători și citat de Gândul.

Reprezentanţii SC Aerostar au întocmit o adresă de informare prin care au sesizat Statul Major al Forţelor Aeriene cu privire la apariţia „unor manifestări neobişnuite” la unele echipamente.

La o pompă s-ar fi identificat şpan metalic în filtrul central, din cauza lubrifierii necorespunzătoare, iar la două avioane MIG-21 Lancer s-au găsit probleme legate de alimentarea cu kerosen.

Judecătorii Curții de Apel Ploiești au explicat întregul mecanism al unei afaceri prin care Ministerul Apărării Naționale (MApN) a fost prejudiciat cu peste 6,5 milioane de euro, iar mai multe avioane de vânătoare s-au stricat și au avut nevoie de reparații la Aerostar Bacău.

Citiți detaliile acestui caz pe gandul.info.

VEZI ȘI: Combustibil de 2.000.000 de dolari furat de la americanii din baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Investigația, derulată de DIICOT

Foto ilustrație

Back To Top