Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au obținut o nouă performanță, de data aceasta la Cupa României la kickboxing
  • Elevii antrenați de Ghiocel Petrea au obținut 16 medalii, dintre care șapte de aur, două de argint și șapte de bronz.

Sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au participat, sâmbătă, la Cupa României la kickboxing, reuşind să obţină 16 medalii dintre care 7 de aur, două de argint şi 7 de bronz.

Citește și: Incendiu la o casă din Vărbila. Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit carbonizat - UPDATE

Performanța elevilor antrenați de Ghiocel Petrea este cu atât mai notabilă cu cât la start s-au prezentat peste 500 de sportivi din ţară. Locul I a fost adjudecat de Edwin Petrea, Mihai Robin, Luca Frăsineanu, Sabin Frăsineanu, Ezel Frăsineanu, Luca Cruceru şi Richard Oghinciuc, în timp ce locul al 2-lea a fost obținut de Roxana Dumitru şi Prinţ Dumitru.

Pe locul al III-lea s-au clasat Sofia Doagă, Ariana Oghinciuc, David Neagu, Emanuel Dincă, Luis Soare, Florin Panaitescu şi Ştefan Panaitescu. Competiţia, potrivit CSM Ploiești, a fost găzduită de Sala Apollo din București şi a avut un grad de dificultate deosebit. 

Back To Top