Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

medii 10 examenele naționale
Categorie: Actual
  • Guvernul a decis să majoreze premiile acordate absolvenților de gimnaziu și liceu care au 10 pe linie la Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureat.
  • Noile cuantumuri al recompenselor este valabil de anul acesta.
  • În Prahova vor fi acordate premii de peste 100.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunțat că, în anul 2022, aproape 500 de tineri au avut 10 pe linie după examenele naționale. Este vorba despre 237 de absolvenți ai clasei a VIII-a și 239  de absolvenți de liceu.

„Guvernul continuă să stimuleze performanța şcolară în învățământul preuniversitar. Majorarea premiilor pentru copiii și tinerii care obțin rezultate deosebite la olimpiadele internaționale este urmată de acordarea unor stimulente financiare pentru elevii care au finalizat în această vară examenele naționale cu media 10.

Am aprobat ca fiecare absolvent care a obținut media 10 la evaluarea națională de clasa a VIII-a, să primească 2.000 de lei, majorată de la 1.000 de lei cât era propunerea inițială. De asemenea, fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2022 va primi 5.000 de lei, sumă majorată de la 3.000 de lei”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Citiți și: Elevii de 10 la examenel naționale, premiați la Ploiești

În vara lui 2022, opt absolvenți de gimnaziu din Prahova au încheiat Evaluarea Națională cu media 10, iar alți 18 au reușit să obțină notă maximă la toate probele scrise de la Bacalaureat. Valoarea premiilor care vor fi primite de aceștia, de la Guvern, se va ridica așadar la 106.000 de lei.

Back To Top