Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Hașdeu
Categorie: Actual
  • După mai mult de doi ani în care a fost închis pentru resturare, Muzeul Bogdan Petriceicu Hașdeu va fi accesibil pentru public începând de săptămâna viitoare.
  • Valoarea totatlă a lucrărilor de restaurare este de aproape 3,5 milioane de euro.

Luni, 24 octombrie, va avea loc ceremonia de deschidere, și, începând cu ziua de marți, Muzeul va accesibil pentru public. Valoarea proiectului de restaurare a fost de aproape 3,5 milioane de euro, din care peste 2,6 milioane de euro fiind fonduri europene, restul fiind reprezentat de contribuții de la bugetul de stat și confinanțări de la bugetul municipiului Câmpina.

Castelul Hasdeu a fost construit în perioada 1893-1896 de savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu în memoria unicei sale fiice, Iulia. De-a lungul timpului, edificiul a fost afectat de cutremure și bombardamente (în cel de-al doilea război mondial) și a trecut prin mai multe lucrări de consolidare și restaurare. A fost transformat în muzeu în 1965.

Citește și Câmpina primește peste 15 milioane de lei, din fonduri europene, pentru restaurarea Muzeului "B. P. Hasdeu"

Back To Top