Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii din cadrul Polițiilor municipale Ploiești și Câmpina, precum și cei ai Serviciului Rutier Prahova, au organizat și desfășurat 4 acțiuni, pe mai multe linii de activitate, pe raza județului.
  • Au fost legitimate 280 de persoane, iar pe linie rutieră, polițiștii au controlat 220 de autovehicule, efectuând în total 54 de testări cu aparatul etilotest.

Polițiștii din cadrul Polițiilor municipale Ploiești și Câmpina, precum și cei ai Serviciului Rutier Prahova, au organizat și desfășurat miercuri patru acțiuni, pe mai multe linii de activitate, pe raza județului.

Obiectivele acțiunilor au fost combaterea nerespectării dispozițiilor legale privind acordarea priorității de trecere pietonilor care au acest drept, reducerea riscului rutier în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, precum și descurajarea elementelor infracționale și combaterea fenomenelor cu impact stradal.

Citește și:  Câmpina: Muzeul Hașdeu va fi redeschis pentru public

Astfel, au fost legitimate 280 de persoane, iar pe linie rutieră, polițiștii au controlat 220 de autovehicule, efectuând în total 54 de testări cu aparatul etilotest.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.835 de lei.

Totodată, conform Legii nr.61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale cu ocazia constatării unor fapte de această natură.

Citește și:  O nouă ediție Retro & Electro Parade, vineri și sâmbătă, la Ploiești

Pentru neregulile constatate au fost reținute 6 permise de conducere și un certificat de înmatriculare a fost retras Polițiștii prahoveni desfășoară permanent acțiuni în vederea prevenirii și combaterii tuturor faptelor de natură penală sau contravențională.

Back To Top