Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa calda Ploiești
Categorie: Actual

 

• Termo Ploiești anunță că, începând din această noapte, treptat, până cel târziu duminică seara, ploieștenii racordați la sistemul de încălzire al orașului vor avea apă caldă.
• Furnizarea căldurii va fi realizată cu prioritate pentru spitale, creșe și grădinițe, începând de luni, 24 octombrie.

Reluarea distribuţiei de apă caldă se va face din această noapte, etapizat, începând cu zona de vest a oraşului, anunță Termo Ploiești într-un comunicat.

„Stimaţi ploieşteni, vă anunţăm că astăzi, 21 octombrie, a fost pornit CAF 2 şi începe încălzirea agentului termic primar pentru prepararea apei calde menajere, urmând ca, pe măsură ce aceasta ajunge la temperatura optimă, să fie puse în funcţiune, treptat punctele termice pentru a furniza apă caldă de consum în toate cartierele.

Reluarea distribuţiei de apă caldă se va face din această noapte, etapizat, începând cu zona de vest a oraşului.

CITEȘTE ȘI: Andrei Volosevici, primar Ploiești: „Vineri sau sâmbătă dimineața vom avea apă caldă și căldură”

Până duminică seara, toate apartamentele din Ploieşti care sunt racordate la sistemul centralizat SACET vor avea apă caldă.

În ultimele ore, în timpul procedurii de verificare şi încărcare a instalaţiei, s-au produs două avarii majore care au fost izolate și vor fi remediate in cel mai scurt timp.

În ceea ce priveşte pornirea sistemului de încălzire, aceasta se va face începând de luni, 24 octombrie, iar prioritate vor avea spitalele, creşele şi grădiniţele. 

Revenim cu atenţionarea ca toţi abonaţii să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora”, se precizează în comunicatul Termo Ploiești SRL.

CITEȘTE ȘI: După 79 de zile fără apă caldă, la Ploiești încep procedurile tehnologice pentru reluarea furnizării

Back To Top