Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Câmpina
Categorie: Actual
  • Primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a anunțat că a fost aprobată cererea de achiziționare a opt autobuze electrice și a unui microbuz.
  • Proiectul, în valoare de aproape cinci milioane de euro, va fi finanțat prin PNRR.

„Cererea de finanțare pe care am depus-o pentru cumpărarea a 8️ autobuze electrice și un microbuz pentru transportul public a fost aprobată! Parteneriatul nostru cu Poiana Câmpina primește finanțare prin PNRR, valoarea proiectului fiind de aproape 5 milioane de euro cu TVA inclus. Pe lângă cele 8️ autobuze ale Câmpinei și microbuzului pentru Poiana Câmpina, vom avea și 11 stații de încărcare, 8️ la autobază și 3️ pe traseele locale, dar și 10 stații de încărcare pentru mașinile electrice ale dumneavoastră, dragi câmpineni. Eu și echipa mea de la Primărie muncim să aducem bani pentru Câmpina! Le mulțumesc administratorului public Adrian Dobre și celorlalți colegi atât din Primăria Câmpina cât și din Primăria Poiana Câmpina pentru eforturile depuse astfel încât să nu ratăm această oportunitate de atragere de Fonduri Europene”, a transmis primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Citește și Câmpina: Muzeul Hașdeu va fi redeschis pentru public

Back To Top