Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Moisil
Categorie: Actual
  • După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora la Școala Grigore Moisil din Ploiești se solicită bani de la părinți, Asociația de Părinți a oferit un punct de vedere.
  • Conform Asociației, părinții elevilor din școală au dezbătut și votat implementarea unei platforma educaționale, de aceasta beneficiind toți elevii școlii.

„Vorbim despre o platformă educațională, on line, implementată cu ajutorul părinților și cu sprijinul cadrelor didactice, de 5 ani, în Școala „Grigore Moisil”. Pentru implementarea acestei PLATFORME EDUCAȚIONALE s-au avut în vedere nevoia de comunicare directă între profesori-părinți, profesori-elevi și, nu în ultimul rând, școală-părinți-elevi, pentru o strânsă și facilă relație de parteneriat școală-elev-părinți, în scopul creșterii continue a nivelului de educație, dar și a creșterii nivelului de cunoaștere în timp real a situației concrete școlare a elevului. (…) Necesitatea implementării acestei platforme, modalitatea de implementare, condițiile contractuale, prețul, au fost discutate transparent, la nivelul Asociației de părinți, la nivelul Președinților pe clase, fiecare părinte fiind informat de toate aspectele mai sus prezentate și votând „pentru” sau „împotrivă”. A decis majoritatea, așa cum este democratic, și nu minoritatea. (…) Toți elevii Școlii Grigore Moisil, indiferent dacă plătesc sau nu Asociației de Părinți platforma educațională online, au acces la educație!”, se arată într-un comunicat al Asociației de Părinți a Școlii Grigore Moisil.

Back To Top