Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești, în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate au reușit joi identificarea a două persoane bănuite de săvârșirea a mai multor infracțiuni de furt calificat, în două cauze penale diferite.
  • În urma probatoriului administrat în cele două cauze penale, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că unei femei în vârstă de 75 de ani, în timp ce se afla pe strada Griviței din municipiul Ploiești, i-a fost sustrasă geanta personală, ce conținea un telefon mobil și suma de 2.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită, ca fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani din municipiul Ploiești, ulterior acesta fiind condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Citește și:  Asociația de Părinți a Școlii Grigore Moisil: „Toți elevii, indiferent dacă plătesc sau nu platforma educațională online, au acces la educație”

În cea de-a doua cauză penală, a fost identificată persoana bănuită de furtul unei truse de scule, faptă comisă la data de 19 octombrie a.c., din incinta unei societăți comerciale.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit că bărbatul în vârstă de 43 de ani, din municipiul Ploiești ar mai fi săvârșit alte 6 fapte de furt din societăți comerciale, prejudiciul cauzat fiind de 3.000 de lei.

Tot ieri, în urma identificării persoanelor bănuite, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Ploiești.

Citește și:  Fără căldură și apă caldă, Primăria Ploiești montează beculețe de Crăciun

În urma probatoriului administrat în cele două cauze penale, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a celor două persoane, în cadrul a două dosare penale deschise sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt în formă continuată.

Back To Top