Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 rezidentiatMinisterul Sănătăţii organizează, în data de 20 mai, o sesiune extraodinară a concursului de Rezidenţiat. Şi acum interesul tinerilor pentru posturile oferite de sistemul românesc de Sănătate este redus.

Interesul tinerilor medici pentru ocuparea unor posturi din sistemul de Sănătate românesc rămâne scăzut. Astfel, pe cele 98 de locuri scoase la concurs s-au înscris, până în prezent, doar 95 de candidaţi, iar 325 au optat pentru 318 posturi vacante din spitale. Decizia organizării unei sesiuni extraodinare de Rezidenţiat a fost luată după ce, la consursul anterior, din noiembrie 2011, cele mai multe posturi au rămas neocupate. Problema este, precizează reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, că majoritatea acestor locuri, care nu atrag interesul tinerelor doctori, se înregistrează în specialităţile medicale în care există şi deficit enorm. Este vorba în special de medicină de urgenţă, neonatologie, anestezie-terapie intensivă (ATI) şi pediatrie.

Consursul va avea loc numai în Centrul Universitar Bucureşti, iar listele cu repartiţia candidaţilor în săli vor fi afişate cu 24 de ore înainte de începerea concursului, se precizează pe site-ul www.ms.ro.

Back To Top