Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 invatamant_gimnaziuPotrivit calendarului examenelor stabilit de Ministerul Educaţiei pentru acest an şcolar, miercuri, 9 mai, încep evaluările pilot pentru elevii claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a. Perioada testărilor durează până pe 23 mai.

La nivel naţional, din eşantionul pilot fac parte 86 de şcoli pentru clasa a II-a, 136 de unităţi de învăţământ pentru clasa a IV-a şi 86 de şcoli pentru clasa a VI-a. În ceea ce priveşte judeţul Prahova, în programul evalurărilor pilot sunt implicate nouă unităţi de învăţământ, dintre care trei centre din mediul urban.

Prima zi de evaluare, 9 mai, este rezervată clasei a IV-a, elevii selectaţi urmând a susţine probe de limba şi literatura română şi matematică. Examenele vor fi date în şcoli din Ploieşti (Colegiul Naţional „Jean Monnet”) Teşila, Plopeni, Magula, Colceag şi Lipăneşti.

Evaluarea pilot pentru clasa a VI-a este programată pentru data de 16 mai, la două secţiuni: limbă/comunicare şi matematică/ştiinţe. Desfăşurarea examenelor va avea loc în Ploieşti (Colegiul Naţional „Jean Monnet”) şi Brazii de Sus.

Ultima etapă a evaluării pilot se va desfăşura în zilele de 22-23 mai, pentru elevii de clasa a II-a. Ei vor susţine verificările competenţelor de receptare-producere a mesajelor dar şi a celor de matematică. Testările vor avea loc la şcoli din Jugureni şi Buşteni.

Evaluările pilot sunt realizate pentru estimarea unui scor mediu naţional al performanţelor elevilor în ceea ce priveşte competenţele fundamentale, dar şi preorientarea şcolară pentru alegerea anumit tip de studii după terminarea gimnaziului.

Back To Top