Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Lupu
Categorie: Actual
  • Deputatul Andrei Lupu a criticat „jocurile de culise” care au dus la demisia ministrului Apărării, Vasile Dîncu.
  • „În calitatea sa de șef al CSAT și comandant suprem al armatei, președintele ar trebui să iasă imediat cu explicații către cetățeni”.

„În plin război la graniță, este inadmisibil să urmărim jocuri politice de culise privind Ministerul Apărării. Nu are nici cea mai mică importanță dacă a existat sau nu o tensiune între președinte si fostul ministru Vasile Dîncu.

Important e ca după declarații neclare, care păreau că înclina către poziții pro-Rusia, ministrul Apărării face o sesiune foto la Bruxelles prin care se declară neînțeles și demisionează fără o explicație serioasă. Suntem la granița unui război care schimbă Europa profund, suntem o țară care trebuie să dovedească foarte clar că este un pilon pentru construcția europeană viitoare. Nu ne permitem scamatorii politice. În calitatea sa de șef al CSAT și comandant suprem al armatei, președintele ar trebui să iasă imediat cu explicații către cetățeni. Asta dacă, sigur, am avea un președinte responsabil”, a transmis deputatul prahovean Andrei Lupu.

Citește și Vasile Dîncu și-a dat demisia. Motivul: Nu poate colabora cu Președintele Iohannis

Back To Top