Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Vasile Dîncu
Categorie: Știri naționale

 

• Vasile Dîncu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării.
• Motivul prezentat a fost imposibilitatea colaborării cu păreședintele României.

Vasile Dîncu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul Suprem al Armatei”, a anunțat Vasile Dîncu pe Facebook.

„În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale.
Redau, mai jos, textul integral:

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a directoarei Colegiului “Cantacuzino” Sinaia, la acuzațiile grave pentru care ar fi fost exclusă din PNL

Domnului Prim Ministru al Guvernului României
Nicolae - Ionel Ciucă
DEMISIE
Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.
Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.
Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României”, a scris fostul ministru al Apărării pe Facebook.

Estimările arată că interimatul MApN va fi asigurat, cel mai probabil, de către premierul Ciucă, iar în perioada următoare sunt posibile negocieri între partide pentru conducerea Ministerului Apărării, sau cel puțin propunerea de către PSD a unui alt ministru în locul lui Vasile Dîncu. 

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu: Marcel Ciolacu este prim-ministru în 2023. PSD se gândește la anticipate dacă președintele României nu va desemna un premier social-democrat

Back To Top