Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

protest
Categorie: Actual
  • Aproximativ 100 de ploieșteni au protestat, luni, împotriva modului în care autoritățile locale și județene au gestionat criza apei apei calde.
  • Protestul a fost organizat de Partidul Forța Dreptei Ploiești.

„Am avertizat autoritățile locale și am venit și cu soluții legate de criza apei calde. Din fericire s-a dat drumul la apă caldă, sper să nu fie probleme cu căldura în această iarnă. Administrația actuală joacă ping-pong cu ploieștenii. Acest miting nu ar mai fi trebuit să aibă loc, apa caldă este furnizată, dar problemele acestui județ rămân”, a declarat deputatul George Ionescu. „Tragem un semnal de alarmă. Ploieștiul pierde foarte mulți bani din fonduri europene nerambursabile, vom pierde autobuze electrice, vom pierde tramvaie, vom pierde proiectul de anvelopare a blocurilor din Ploiești, pierdem lărgirea drumului de la Podul Înalt”, a adăugat președintele Forța Dreptei Ploiești, Dragoș Rusu.

protestFD1

Citește și Mihai Apostolache, consilier județean, despre ADI Mobilitate: „Am rezerve cu privire la capacitatea de a gestiona eficient o astfel de activitate”

Back To Top