Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Florești
Categorie: Actual

Consilierii județeni prahoveni au fost convocați, luni, la o ședință extraordinară a Consiliului Județean Prahova, pe ordinea de zi figurând și mai multe proiecte privind modernizarea și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare din 48 de localități.

Consiliul Județean Prahova intenționează să atragă finanțare europeană, prin PNRR, pentru modernizarea și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare.

Pentru atragerea de finanțare europeană, Consiliul Județean Prahova intenționează încheierea unor parteneriate cu mai multe localități din județ. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Prahova, care va avea loc luni, începând cu ora 14.00, se propun parteneriate cu 48 de localități din județ.

Pe listă figurează Florești, Ariceștii Rahtivani, Baba Ana, Bălțești, Bărcănești, Berceni, Boldești-Scăeni, Breaza, Brebu, Bucov, Câmpina, Cerașu, Ciorani, Cocorăștii Mislii, Colceag, Comarnic, Cornu, Cosminele, Drajna, Drăgănești, Dumbrava, Dumbrăvești, Filipeștii de Târg, Gorgota, Gornet Cricov, Gura Vadului, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Măgurele, Măneciu, Mănești, Păulești, Ploiești, Plopu, Poiana Câmpina, Predealu Sărari, Provița de Jos, Provița de Sus, Puchenii Mari, Râfov, Scorțeni, Sinaia, Șirna, Târgșoru Vechi, Teișani, Valea Călugărească și Valea Doftanei.

Back To Top