Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

porc
Categorie: Actual
  • Scumpirile sunt cauzate în mare parte de facturile la energie.
  • O altă cauză este aceea că fermierii au tras linie după un an agricol dezastruos, datoriile accumulate fiind enorme.

„Creșterile de prețuri la alimente în România nu s-au oprit, urmează încă un trimestru, cel puțin, de creșteri de prețuri. În cursul anului 2022 au fost creșteri de 20% peste nivelul inflației, e colosal, pentru că actorii economici au vrut să marcheze și un nivel de profit, și ne așteptăm la încă 10%-15% minim. Românii însă nu mai fac de mult față avalanșei de scumpiri”, a explicat expertul agricol Florin Constantin. Producătorii de carne spun că prețul unui kilogram de carne de porc se va majora chiar și cu 100% până la sărbătorile de iarnă.

În acest moment, în supermarketuri prețul unui kilogram de ceafă, cotlet sau coaste de porc este între 19 și 29 de lei, însă ar putea să coste chiar și 60 de lei. „Piața cere și prețul crește. Faptul că nu avem o strategie la nivelul ANSVSA, Guvern sau CSAT pe pesta porcină, va face ca în România, deși e un mare crescător de porcine, să nu mai vorbim de această industrie în 1-2 ani”, a declarat Ionel Arion, președintele Asociației ProAgro.

Citește și 80 la sută din carnea de porc vine din import în următoarea perioadă

Back To Top