Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Valoarea sancțiunilor este de peste 36.500 de lei.
  • Au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea, 59 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, 9 pentru nepurtarea centurii de siguranță, precum și 6 pietonilor, pentru abaterile lor.

Luni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat o acțiune pe Drumul Național 1, în zona Potigrafu și pe Drumul Național 1 B, pe raza comunei Albești-Paleologu.

Obiectivele acțiunii au fost prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care depășesc regimul legal de viteză, precum și reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul abaterilor săvârșite de către bicicliști și pietoni.

Citește și:  Prețul cărnii de porc s-ar putea dubla. De Sărbători, un kilogram ar putea ajunge și la 60 de lei

În acest context, au fost controlate 175 de autovehicule, dintre care, 11 dube, fiind efectuate peste 70 de testări cu aparatele etilotest.

De asemenea, au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea, 59 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, 9 pentru nepurtarea centurii de siguranță, precum și 6 pietonilor, pentru abaterile lor.

Valoarea sancțiunilor este de peste 36.500 de lei.

Totodată, în cadrul activităților, polițiștii rutieri au reținut 3 permise de conducere, 2 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 1 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept.

Citește și:  Eclipsa parțială de Soare, 25 octombrie 2022 - VIDEO LIVE

Polițiștii rutieri prahoveni vă recomandă:

-nu depășiți viteza legală de deplasare, prevăzută de normele în vigoare;

-nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool sau substanțe psihoactive;

-respectați indicațiile polițiștilor rutieri;

- nu vă angrenați în alte activități de natură a vă distrage atenția când sunteți la volan.

Back To Top