Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

școala de poliție câmpina
Categorie: Actual
  • Începe o nouă sesiune de admitere la școlile de agenți de Poliție din Câmpina și Cluj Napoca.
  • În total sunt scoase la concurs 1.640 de locuri.
  • Proba fizică va avea loc la finalul lunii noiembrie, iar examenul scris este programat în decembrie.

IJP Prahova recrutează candidaţi pentru concursul de admitere pentru școlile postliceale de agenți de Poliție, sesiunea octombrie - decembrie 2022.

“Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova, în raport de domiciliul/reședința înscris/ă în cartea de identitate. Toate locurile la instituţiile de învățământ postliceal ale M.A.I. pentru care unităţile I.G.P.R., inclusiv I.P.J. Prahova, au sarcini de recrutare, sunt comune pentru femei și bărbați. Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în perioada 24 octombrie - 04 noiembrie 2022 (până la ora 16,00), inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică”, au menționat reprezentanții Inspectoratului.

În această sesiune sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala,,Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala,,Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca.

“Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022( inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), în intervalul orar 10:00-15:00.

Cererea-tip de înscriere împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului vor fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Prahova - secţiunea Carieră / Admitere instituții de învățământ.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 9:00 – 15:00 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0244/302.113 sau 0244/302. 114.

Citiți și: FOTO Sindicatul Europol reclamă condițiile mizerabile de la Academia de Poliție: camere cu 16 persoane și șobolani pe holurile instituției

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova- Secțiunea Carieră- Admitere instituții de învățământ”, au mai precizat reprezentanții IJP Prahova.

Calendarul admiterii la Școala de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina

Unitatea de învățământ care va recruta, în această toamnă, 1.340 de viitori polițiști a publicat și pe site-ul propriu detaliile admiterii.

Documentul include și calendarul actualei sesiuni:

* Evaluarea psihologică: până la data de 11 noiembrie 2022

* Proba de evaluare a performanței fizice: 23 – 29 noiembrie 2022

* Proba de evaluare a cunoștințelor: 10 decembrie 2022

* Examinarea medicală: 15 decembrie 2022 – 20 ianuarie 2023

* Anunțarea rezultatelor finale: până la data de 25 ianuarie 2023.

Back To Top