Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

schengen
Categorie: Actual
  • Raportul misiunii voluntare de evaluare privind aderarea la Schengen va fi prezentat miercuri, la Bruxelles.
  • Acesta ar fi unul “foarte pozitiv” pentru România, susțin surse guvernamentale.

Surse oficiale citate de Agerpres au afirmat, cu privire la raportul misiunii de evaluare privind aderarea la spațiul Schengen, că acesta " este foarte pozitiv pentru România”, menționând că “Olanda nu a trimis experţi la misiunea voluntară, susţinând că nu a fost suficient de largă, nu a cuprins mai multe domenii".

Referirea la crima organizată din rezoluţia adoptată de Parlamentul de la Haga cu privire la Schengen s-ar referi la Bulgaria, potrivit acelorași surse.

Citiți și: PE a votat rezoluţia care cere aderarea României la spaţiul Schengen

Experţii Comisiei Europene şi ai statelor membre vor prezenta, miercuri, la Bruxelles, Grupului de lucru pentru chestiuni Schengen, raportul şi concluziile lor privind misiunea de evaluare Schengen din România şi Bulgaria, iar Consiliul trebuie să facă apoi paşii necesari pentru ca aceste țări, alături de Croaţia, să adere pe deplin la spaţiul de liberă circulaţie, a declarat, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene pentru afaceri interne, migraţie şi securitate internă, Anitta Hipper.

Chestiunea aderării României şi Bulgariei ar putea fi inclusă pe agenda Consiliului JAI din 8-9 decembrie 2022.

Decizia finală cu privire la extindere este luată în unanimitate de membrii UE care fac parte din acest spaţiu de liberă circulaţie.

Dintre ţările membre ale UE, doar Bulgaria, Croaţia, Cipru, Irlanda şi România nu fac parte din spaţiul Schengen. Acesta include, însă, Islanda, Norvegia, Elveţia şi Liechtenstein, state ce nu sunt membre ale blocului comunitar.

Foto: euractiv.com

 

 

Back To Top