Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Dispariția a fost reclamată de tatăl tinerei. 
  • La momentul plecării aceasta purta o geacă de culoare neagră, lungă până la nivelul genunchilor, pantaloni de culoare neagră, pantofi de culoare neagră.

Polițiștii sunt în alertă după ce o tânără în vârstă de 18 ani din Ploiești a plecat de acasă și nu a mai revenit. Dispariția a fost reclamată chiar de tatăl fetei.

„La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 24 octombrie a.c., fiica sa, GHEORGHE MARIA BEATRICE, în vârstă de 18 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: greutate aproximativ 60 de kg, înălțime aproximativ 1,70 metri, constituție atletică, păr negru, lung și drept, ochi căprui, ten măsliniu, fără semne particulare.

Citește și:  Europol despre condițiile de la Facultatea de Jandarmi: ”Scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai”

La momentul plecării aceasta purta o geacă de culoare neagră, lungă până la nivelul genunchilor, pantaloni de culoare neagră, pantofi de culoare neagră.

Citește și:  Bani de la Guvern, pentru aproape toate localitățile din Prahova. Ce sumă ajunge la fiecare

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova

Update: Fata a fost găsită în localitatea Bragadiru.

Back To Top