Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

facultate
Categorie: Actual

După ce a prezentat fotografii din interiorul Academiei de Poliție, Sindicatul Europol prezintă imagini și de la Facultatea de Jandarmi, pentru a arăta condițiile în care trăiesc studenții.

„Pentru că s-a încercat distorsionarea realității de către conducerea Academiei de Poliție, afirmându-se că pozele/video sunt “excepții” din pavilioanele cu dormitoare, mai jos vă prezentăm imagini din grupurile sanitare din incinta sălilor de curs ale Facultății de Jandarmi. Dincolo de scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai, nu vă putem descrie mirosul greu și înțepător care te determină să îți pui mâna la nas pe perioada cât te afli în baie. Avea dreptate ministrul Bode acum 4 zile când a primit “onorul” la depunerea jurământului militar de credință: “o comunitate universitară performantă””, scrie Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Sindicatul Europol a relatat luni despre condiţiile de cazare ale studenţilor de la Academia de Poliţie. Aceştia au susținut că studenţii stau câte 16 într-o cameră, nu au apă caldă, iar multe dintre toalete sunt nefuncţionale.

Citește și Sindicatul Europol reclamă condițiile mizerabile de la Academia de Poliție: camere cu 16 persoane și șobolani pe holurile instituției

Back To Top