Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

admitere școli jandarmi
Categorie: Actual
  • 700 de locuri sunt scoase la concurs de cele două școli de jandarmi, de la Drăgășani și Fălticeni.
  • În Prahova, recrutarea candidaților se face prin Gruparea Mobilă “Matei Basarab”.

„Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI, respectiv pentru ocuparea unui număr total de 700 de locuri, dintre care, 350 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi «Grigore Alexandru Ghica» Drăgăşani  și  350  pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi «Petru Rareș» Fălticeni, conform ANUNȚULUI publicat pe site-ul unității: www.jandarmeriamobilapl.ro, la secțiunea Carieră – Anunț recrutare școli subofițeri Jandarmeria Română, sesiunea octombrie – decembrie 2022, respectiv Anexe la anunțul de recrutare.

Persoanele interesate care îndeplinesc condițiile și criteriile de selecție și care doresc să candideze pe unul dintre aceste locuri pot descărca și depune Cererea-tip de înscriere, exclusiv on-line, data limită fiind 04 noiembrie a.c., la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, au precizat reprezentanții instituției.

Citiți și: Europol despre condițiile de la Facultatea de Jandarmi: ”Scurgeri, infiltrații, igrasie, rugină, mizerie, mucegai”

Tinerii din Prahova pot obține informații suplimentare de la sediul grupării din Ploieşti (strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 257, compartimentul Resurse Umane) sau la numărul de telefon:  0749057782, de luni până  vineri, între orele 08.00-16.00.

Back To Top